Du är här:

Välkommen till Vuxenutbildningen

Du kan läsa under hela året. Vi erbjuder kurser på dagtid, distans och kvällstid samt yrkesutbildningar.

Info med anledning av coronaviruset

Från torsdag den 19 mars till söndag den 19 april kommer Vuxenutbildningen i Örnsköldsvik att vara stängd. Stängningen beror på regeringens rekommendationer att stänga alla vuxenutbildningar i Sverige för att förebygga risken till smitta av viruset covid-19 (Corona).

Elever som redan studerar på Vuxenutbildningen kommer få skoluppgifter från sin närmaste lärare. Ta kontakt med din närmaste lärare om du funderar över något.

Under tiden torsdag den 19 mars till den 19 april kommer inga nya elever att kunna börja på Vuxenutbildningen, förutom elever som läser på distans via externa anordnare (ex. Hermods). Inga nationella prov kommer att kunna genomföras under tiden.

Vad som händer från den 20 april vet vi inget om idag men vi kommer att lägga ut information på Vuxenutbildningens hemsida när vi vet mer.

Sfi

Planerad kursstart som är den 20 april ställs in och ny preliminär kursstart blir istället den 18 maj. Håll koll på Vuxenutbildningens hemsida samt Sfi:s facebook-sida för mer information om kursstarten den 18 maj.

Grundläggande vuxenutbildning

Planerad kursstart som är den 23 mars ställs in och ny preliminär kursstart blir istället den 27 april. Håll koll på Vuxenutbildningens hemsida för mer information om kursstarten den 27 april.

Vård

Ni har hemuppgifter/studier hemma. Ni kommer att få uppgifter av era lärare.

Planerad APL fortsätter som vanligt.

Lärvux

Ingen förändring utan studier precis som tidigare.

Studielänken

Inga studier på plats. Kontakta din lärare för mer information.

// Skolledningen på Vuxenutbildningen, Örnsköldsviks kommun