Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten och Region Västernorrland har skärpt de allmänna råden i länet för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Ett mer inkluderande samhälle

"Samhället ska vara tillgängligt för alla och människor ska uppleva Örnsköldsvik som en kommun med goda möjligheter till demokrati och delaktighet i samhällsbygget. "

Ett mer inkluderande samhälle är ett av fem mål för Örnsköldsviks fortsatta utveckling.

Örnsköldsvik är på flera sätt ett mer inkluderande samhälle jämfört med Sverige i stort. Här har vi högre delaktighet och trygghet och Örnsköldsviks skolelever har bättre skolresultat än Sverige i snitt. Vi nöjer oss naturligtvis inte med det, utan vill bli ännu bättre. Här hittar du några exempel på processer och satsningar som redan är i full gång.

Ingela Olssonöppnas i nytt fönster- Örnsköldsvik är en liten ort på kartan, men det vi gör här ger avtryck ute i världen
Claudia Häggströmöppnas i nytt fönster - Det är viktigt att förstå vad det innebär att starta ett eget företag just i Örnsköldsvik


Sidan uppdaterades

2019-05-23

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post