Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Om Världsklass Örnsköldsvik

Världsklass Örnsköldsvik!

Världsklass Örnsköldsvik är Örnsköldsviks utvecklingsarbete där kommun, näringsliv och föreningsliv utvecklar platsen tillsammans. 

Det ligger i utvecklingsarbetets natur att förändras över tid. Att hitta nya och ändamålsenliga arbetssätt utifrån vad som behövs för att driva utvecklingen vidare. Nu är det dags för ett nytt format.

Världsklass Örnsköldsvik ställer om till att bli en snabbfotad projektfabrik som i samverkan med andra aktörer planerar och genomför projekt och satsningar som leder till befolkningstillväxt​, nytta för företagen och ökad innovationsförmåga i Örnsköldsvik.

Har du en idé som du tror bidrar till befolkningstillväxt​, nytta för företagen och ökad innovationsförmåga i Örnsköldsvik? Hör då av dig till varldsklass@ornskoldsvik.se

Följ oss gärna på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post  

Mer information

Vill du veta mer?
Du som vill veta mer om och följa utvecklingsarbetet, kan göra det via våra kanaler som är hemsidan och facebook.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Besöksadress

Tillväxtavdelningen
Kronanhuset
Järnvägsgatan 6
891 33 Örnsköldsvik