Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten och Region Västernorrland har skärpt de allmänna råden i länet för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Employer Branding utvecklingsprogram

Handelskammaren Mittsverige och Örnsköldsviks kommun kommer att tillsammans med 13 företag i Örnsköldsvik genomföra ett Employer Branding utvecklingsprogram under perioden 2020 till 2021. Utvecklingsprogrammet syftar till att spetsa företagens arbetsgivarvarumärken. Fokus ligger även vid att hjälpa företagen att bli mer attraktiv som arbetsgivare och hitta rätt kompetens i en yngre målgrupp. Aktiviteterna riktar sig till VD, platschef, HR-chef eller annan funktion som kan påverka i organisations varumärkesarbete och har som ambition att stärka företagets Employer Brand arbete.

Satsningen medfinansieras av Världsklass Örnsköldsvik utifrån utmaningen: ”Hitta rätt kompetens för jobben” samt att projektet bidrar till att nå målet "Fler och lönsammare företag."

Sidan uppdaterades

2020-07-03

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Handelskammaren Mittsverige
Olivia Åsberg
072 - 597 97 33
Skicka e-post