Så mycket mer - musikaliska möten

Fotograf: Catrine Lilja Kanon Ljussättare: Dick Olofsson

Föreningen Vardagsrummet i Örnsköldsvik har tillsammans med studieförbundet Bilda arrangerat Så mycket mer, ett musikaliskt möte med målet att sammanföra sångare och musiker i Örnsköldsvik med omnejd för att lära känna nya människor genom musiken.

Arrangemanget genomfördes den 24 november och samlade 33 musiker och sångare från Örnsköldsvik som under ett par timmar delades upp i sex olika ensembler för att tolka var sin artist. Temat var artister som under 2018 lämnat oss. Ensemblerna bestod av musiker som i de flesta fall aldrig tidigare spelat ihop och ingen visste i förväg om vilken artist de skulle tolka. Konserten som var öppen för allmänheten blev en helt fantastisk upplevelse med nya tolkningar, glädje och musik.

Syftet med aktiviteten var att varje individ ska ha möjlighet att bredda sitt kontaktnät. Detta inte minst för att att det finns nysvenskar som är musiker men som saknar kontaktnät. Tanken är att detta kan vara ett sätt att hjälpa dem in i sammanhang och relationer med andra musikutövare i Örnsköldsvik. Till våren planera Vardagsrummet att genomföra nästa omgång av Så mycket mer.

Världsklass Örnsköldsvik medfinansierar aktiviteten utifrån utmaningen Skapa öppenhet och dynamik.

Sidan uppdaterades

2019-01-14

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Niclas Lundin
Ordförande i Vardagsrummets styrelse
Skicka e-post