Du är här:

Närarbetsplatser

Närarbetsplatser är ett sätt av många, att tänka tvärtemot och vara med och stärka vår landsbygd. För den som bor på landsbygden blir det möjligt att jobba närmare sin bostad. Det sparar på och värnar om miljö, säkerhet, trygghet, livskvalité och mycket mer.

En annan finess med närarbetsplatser är, förutom att anställda som bor eller har uppdrag i trakterna runt närarbetsplatserna slipper resa, att företagare och boende på orten enkelt ska kunna komma in för ett personligt möte.

Idag finns det närarbetsplatser på fem orter i kommunen.

Boka närarbetsplats

Arbetsplatserna är öppen främst för kommunens medarbetare och politiker. De är rustade med höj- och sänkbara skrivbord och är fullt utrustade med skärm och tangentbord. Det enda du behöver ta med dig är din egna bärbara dator.

Men är du företagare och bor i Gideälvdalen-området (Björna, Långviksmon, Trehörningsjö, Gideå) och vill jobba nära? Då kan närarbetsplatsen på Jollen, Långviksmon eller Gideågården vara ett alternativ för dig. Kontakta då oss för bokning eller fler frågor, för dessa arbetsplatser är även öppna för dej som företagare.

I Bjästa, Bredbyn och Husum finns två närarbetsplatser på vardera ort. Dessa är i första hand till för anställda vid Örnsköldsviks kommun.

Närarbetsplatserna gör det möjligt för den som bor på landsbygden att jobba närmare sin bostad. Det sparar på och värnar om miljö, säkerhet, trygghet, livskvalité och mycket mer. En annan finess med närarbetsplatser är, förutom att anställda som bor eller har uppdrag i trakterna runt närarbetsplatserna slipper resa, att företagare och boende på orten enkelt ska kunna komma in för ett personligt möte.

Sidan uppdaterades

2019-02-05

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Lena Lindström
Landsbygdsutvecklare
0660 - 884 12
Skicka e-post

Mer information

Boka Närarbetsplatserna genom att skicka dina kontaktuppgifter, datum och tid via e-post hit.

Har du frågor ring tfn: 0660-880 18